S3.Blog

27 Апреля 2024
A A A   RSS-лента
"Я знаю, что ничего не знаю, но многие не знают и этого". Сократ [?].

Firefox: S3.Translator

S3.Translator - это дополнение к браузеру, которое упростит вам посещение не русскоязычных сайтов.


ToniSplitCroatia (гость)
Iz vašeg opisa, čini se da još uvijek imate problema s prijevodima i widgetom za prijevod na pregledniku Firefox. Evo nekoliko dodatnih prijedloga koje možete isprobati kako biste riješili te probleme:

Provjerite postavke preglednika: Pokušajte provjeriti postavke preglednika Firefox kako biste vidjeli ima li opcija koja je povezana s widgetom za prijevod ili prepoznavanjem jezika. Moguće je da je neka postavka konfigurirana na način koji utječe na prijevod ili rad widgeta.

Isključite privremene dodatke: Ako koristite dodatke poput blokatora oglasa ili skripti koje mijenjaju funkcioniranje stranica, pokušajte ih privremeno isključiti kako biste vidjeli utječu li oni na widget za prijevod. Nekada takvi dodaci mogu uzrokovati sukob s widgetom ili onemogućiti njegovo pravilno funkcioniranje.

Ponovno instalirajte widget za prijevod: Pokušajte ponovno instalirati widget za prijevod ili preuzeti najnoviju verziju widgeta s službene stranice ili trgovine dodataka preglednika. To može pomoći ako je prethodna instalacija widgeta bila neispravna ili ako se javio problem tijekom ažuriranja.

Provjerite dostupnost servisa za prijevod: Provjerite je li Google Prevoditelj dostupan i radi bez problema. Ponekad mogu postojati privremeni problemi s uslugom koji mogu utjecati na funkcionalnost widgeta za prijevod.

Kontaktirajte podršku za preglednik: Ako i dalje imate probleme s widgetom za prijevod nakon isprobavanja gore navedenih prijedloga, preporučujem da kontaktirate podršku za preglednik Firefox. Oni će vam moći pružiti specifične smjernice i rješenja za rješavanje problema s widgetom.

Nadam se da će vam ovi prijedlozi pomoći u rješavanju problema s widgetom za prijevod. Ako imate daljnjih pitanja ili trebate dodatnu pomoć, svakako se obratite podršci za preglednik Firefox kako biste dobili specifične smjernice za vašu situaciju.

 
 
  Имя *:   Решите пример *: =
 
Полужирный Курсив Подчеркнутый Перечеркнутый
 
Вставить изображение Сделать цитатой Вставить ссылку Вставить код

Вставить смайл
 
 
© S3.Blog: Если критикуешь, не предлагая решения проблемы, то ты становишься частью этой проблемы.