S3.Blog

28 Апреля 2024
A A A   RSS-лента
"Я знаю, что ничего не знаю, но многие не знают и этого". Сократ [?].

Firefox: S3.Translator

S3.Translator - это дополнение к браузеру, которое упростит вам посещение не русскоязычных сайтов.


ToniSplitCroatia (гость)
Dobar dan! Hvala vam na vašem upitu i pohvalama.

Ako pravilno razumijem, želite prevesti stranice na francuski jezik, ali imate poteškoća s prijevodom i postavljanjem prijevoda na banneru. Razumijem da to može biti frustrirajuće iskustvo.

Jedno od mogućih rješenja je angažiranje profesionalnog prevoditelja koji je stručan za francuski jezik kako bi vam pomogao u prijevodu sadržaja na vašoj web stranici. Profesionalni prevoditelj može osigurati kvalitetan prijevod koji će vjerno prenijeti vašu poruku na ciljnoj publici.

Što se tiče postavljanja prijevoda na banneru, preporučljivo je koristiti alate i dodatke koji podržavaju višejezičnost. Postoje brojni dodaci za upravljanje višejezičnim sadržajem dostupni za platformu WordPress, kao što su WPML, Polylang i Weglot. Ovi dodaci olakšavaju postavljanje i upravljanje prijevodima na vašoj web stranici, uključujući i postavljanje prijevoda na bannere.

Također, provjerite jeste li ažurirali sve sadržaje i elemente na stranici nakon što ste ih preveli. Ponekad je potrebno ručno provjeriti svaki dio web stranice kako biste bili sigurni da su prijevodi ispravno primijenjeni na sve elemente.

Nadamo se da će vam ova rješenja pomoći u rješavanju problema s prijevodom i postavljanjem prijevoda na banneru. Ako imate dodatna pitanja ili trebate daljnju pomoć, slobodno se obratite. Hvala vam još jednom na vašem povjerenju i podršci.

 
 
  Имя *:   Решите пример *: =
 
Полужирный Курсив Подчеркнутый Перечеркнутый
 
Вставить изображение Сделать цитатой Вставить ссылку Вставить код

Вставить смайл
 
 
© S3.Blog: Если критикуешь, не предлагая решения проблемы, то ты становишься частью этой проблемы.